I 2021 og 2022 har vi vært så heldige å få være med på oppbyggingen av Rema1000 sitt nye regionslager for kjøl og frys på Herjangshøgda i Narvik Kommune.

Kunde

Rema 1000

År

2021-2022

Tjenester

Betong
Fundamenter
Tømrerarbeid

Fakta

Sprinklertank på over 850.000 liter
6400 kvm isolering
1200kvm med gulv

Vi har hatt kontrakt på alt av betong og fundamenter, samt innvendig tømrerarbeid.

Sommeren 2021 startet vi opp med landmåling (innmåling av ringmur, pilastere og boltegrupper), og betongarbeidet. Enorme mengder armering ble levert på byggeplassen tidlig i juli, og arbeidet startet for fullt.
Vi hadde alt av ringmurer, pilastere og nedsetting av boltegrupper i starten. Betongarbeidet utvidet seg raskt også til store utvendige oppvarmede betongplater, trafostasjon, en massiv sprinklertank i betong som rommer hele 850.000 liter vann, gjenstøp av hulldekker, støp av heissjakt og innvendig gulvstøp. I løpet av byggeperioden har betongbilene kjørt skytteltrafikk til og fra Herjangshøgda, og det har blitt levert over 3000 kubikk med betong til tomta. Vi har i tillegg hatt alt av kjerneboring til prosjektet. Noe som har gjort at vi har oppgradert til topp moderne kjerneboringsutstyr, med borer i alle størrelser.

Vi hadde også isolering av fryselageret, et arbeid vi er meget stolte av, da kontrolløren kunne meddele at fryseren var helt tett. Noe som var svært sjeldent han opplevde på første måling. Det gikk med hele 6400 kvm med XPS for å isolere fryserommet.

Innvendig hadde vi alt av tømrerarbeider. Oppsetting av vegger, innsetting av dører, himling, gulv, kjøkken, kontorer, bad, toalett, gym, garderober etc.
Det er lagt over 1200kvm med gulv i alle varianter, vinyl, teppeflis, vinylflis, våtromsvinyl etc. Det er også lagt samme antall kvadratmeter med systemhimling.
Vi har også flislagt alle bad/toaletter.
Det er satt opp systemvegger til 13 kontorer. Vi har også hatt alt av malerarbeider, og Relog/Rema1000 har valgt spreke og freshe farger som er en fryd for øyet.
Våre malere har selvfølgelig levert ekstremt god kvalitet på malerarbeidet, noe di alltid gjør. Våre tømrere og betongarbeidere har levert arbeid av god kvalitet og er nøye utført.

Vi er meget fornøyde med jobben som er gjort, og levert fra oss et bygg av god kvalitet til fornøyd byggherre.
Vi takker så mye for tillitten og samarbeidet i prosjektet, og er selvfølgelig klar for nye utfordringer.